Тиждень безпеки на дорозі

Тиждень безпеки на дорозі

22-26 квітня в Комаргородському вищому професійному училищі  проходив тиждень правил дорожнього руху, мета якого – привернення уваги до складної ситуації з безпеки дорожнього руху в Україні, виховання дорожньої культури серед здобувачів освіти, задля зменшення кількості смертей і травм на дорозі, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо дотримання правил безпечної поведінки на дорозі.
   У рамках тижня викладачем ПДР Валерієм Випаріною був проведений відкритий урок з переглядом відеоматеріалів  « Безпечна дорога додому», дискут «Вивчення правил – формування культури та поваги до інших учасників руху» з елементами вирішення практичних дорожніх ситуацій.
    Здобувачами освіти були підготовлені проекти: «Історія виникнення правил дорожнього руху»; «Безпечний рух – твій вірний друг»; «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану»; «Безпека на транспорті в умовах воєнного стану».  
    Між учнями груп  №214, №312 , №319 – проведене  конкурсне тестування  «Перехрестя знаєш – ДТП (дорожньо транспортна пригода) уникаєш» .
   24 квітня працівником  Національної поліції України Томашпільського відділення, заступником начальника сектору реагування патрульної поліції капітаном поліції Іваном Олійником проведена цікава й змістовна бесіда із здобувачами освіти училища «Знання  та дотримання правил дорожнього руху в умовах воєнного стану».
     Проведений тиждень закінчився загальноучилищною акцією «Ми – на дорозі», оскільки навчання ПДР – життєва необхідність і усвідомлення того, що від дотримання їх залежить життя і здоров’я усіх учасників дорожнього руху.

Інші новини

Відправили на передову мобільний лазне-пральний комплекс для воїнів-земляків.
Відправили на передову мобільний лазне-пральний комплекс для воїнів-земляків. Зважаючи на гострі потреби наших захисників у покращенні елементарного побуту в польових умовах…
З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!
З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО! Зі святом нас усіх! Ми – нація єдина, А наша зброя – гумор й сміх! Ми – веселі, щирі, добрі, Не страшні нам дощ і сніг, Ми – сміливі і хоробрі, Тож…